Germax

Home

Maatwerk

Hoewel de voorbeelden op onze website een goed startpunt zijn, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. We geloven sterk in directe communicatie en samenwerking met onze klanten. Dit stelt ons in staat om uw behoeften grondig te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij uw wensen.

Administratieve hulp

Meer zicht op uw administratie? Wij helpen u graag verder!

Financiële administratie: Ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij financiële administratie. Van het betalen van rekeningen tot het opstellen van een budget en het invullen van belastingformulieren, wij staan voor u klaar om u te helpen bij het beheren van uw geldzaken.

Papierwerk en documentatie: het invullen van formulieren, het organiseren van belangrijke documenten zoals verzekeringspolissen, medische dossiers, testamenten en volmachten.

Correspondentie en communicatie: het kan gaan om het beantwoorden van brieven, e-mails en telefoontjes, het regelen van afspraken en het communiceren met instanties zoals overheid- of zorginstanties.

Organisatie van persoonlijke zaken: Dit omvat het regelen van vervoer, het plannen van sociale activiteiten, het vinden van geschikte diensten zoals huishoudelijke hulp of maaltijdlevering, en het bijhouden van een kalender met belangrijke data en afspraken.

Veilig in en om uw huis

Veiligheid staat boven alles. Dat geldt voor iedereen, maar vooral voor als u met een beperking te maken krijgt. Wij helpen u een inventarisatie te maken van hoe uw veiligheid verbeterd kan worden.

Veiligheidscheck: Ontdek onze uitgebreide veiligheidscheck, zowel binnen als buiten, speciaal ontworpen voor ouderen.

Diefstalpreventie: Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het identificeren en implementeren van preventieoplossingen voor diefstal en inbraak, zodat u met gemoedsrust kunt genieten van uw leefomgeving.

Bereikbaarheid- achterwacht: Ontdek onze 24/7 bereikbaarheid en achterwachtdiensten speciaal ontworpen om ouderen te ondersteunen, zelfs in de avonduren.

Digitale veiligheidsbegeleiding: Wij helpen met het beschermen van uw online privacy door het aanbieden van services zoals het installeren van antivirussoftware, het opzetten van veilige wachtwoorden en het verstrekken van advies over het herkennen van online oplichting.

Huishoudelijke ondersteuning

Een helpende hand bij alledaagse taken.

Als u met beperkingen te maken hebt, zijn er vaak huishoudelijke taken en klussen waar u hulp bij nodig hebt. Hoe alledaags ook, wij kunnen u leven weer gemakkelijker maken. Simpel en efficiënt.

Tuinonderhoud: onderhouden van de tuin, waaronder het maaien van het gazon, het snoeien van struiken en bomen, het wieden van onkruid en het algemene tuinonderhoud.

Onderhoud en reparatiediensten: kleine huishoudelijke taken en reparaties, zoals het vervangen van lampen, het ophangen van gordijnen, het repareren van lekkende kranen en het installeren van veiligheidsvoorzieningen zoals handgrepen en antislipmatten.

Maaltijd- en boodschappen: plannen en bereiden van gezonde maaltijden, inclusief (periodiek) boodschappen doen.  

Opruimdienst: Ontdek onze uitgebreide opruimdienst voor zowel binnen als buiten huis

Digitale hulp

Moeiteloos online zaken regelen

In begrijpelijke taal helpen wij u vaardig te worden in het gebruik van de computer of van software. Bijvoorbeeld met betrekking tot het gebruik van apps als Mijn Overheid of op het gebied van veilig online bankieren.

Verder kunt u een beroep op ons doen: 

Individuele training en ondersteuning: persoonlijke begeleiding en ondersteuning voor specifieke vragen of problemen met het gebruik van technologie. Dit kan bijvoorbeeld hulp omvatten bij het instellen van een e-mailaccount, veilig gebruik van internet, het installeren van apps of het oplossen van problemen met de computer. 

Technische ondersteuning: technische ondersteuning voor het oplossen van problemen met apparaten. Dit kan onder meer hulp omvatten bij het oplossen van softwareproblemen, het herstellen van verloren gegevens en het instellen van beveiligingsinstellingen.

germax-vervoer

Vervoer

Op ieder moment naar elke plek 

Een taxi zet u bij de deur af en komt u op het gewenste tijdstip halen. Wilt u graag dat iemand met u meegaat? U helpt de juiste balie te vinden en vervolgens op u wacht? Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Persoonlijk vervoer: vervoer voor een dagje uit, familiebezoek. Dit kan inclusief deur-tot-deur service zijn.

Medisch vervoer: vervoer naar medische afspraken, zoals doktersbezoeken, tandartsafspraken, fysiotherapie, enzovoort.

Onderhoud en klusjes

Goed verzorgd is het halve werk

Wilt u uw huis schilderen of uw tuin onderhouden? Of moet er iets opgehangen worden? Klusjes die niet op zich laten wachten? Wij regelen het voor u.

Klusjesdiensten: klusjes in en rondom het huis, zoals het ophangen van gordijnen, het monteren van meubels, het vervangen van lampen, het repareren van loszittende deurklinken en andere kleine reparaties.

Tuinonderhoud: onderhoud van tuin, inclusief het maaien van het gazon, het snoeien van struiken en bomen, het wieden van onkruid en het algemene tuinonderhoud. 

Advies: advies over huis- en klusjes gerelateerde zaken, zoals het plannen van renovaties, het kiezen van geschikte materialen en apparatuur, en het vinden van betrouwbare vakmensen en aannemers.

Schoonmaak- en organisatiediensten: hulp bij het opruimen van ruimtes of het wegbrengen van afval of oude spullen in- en rondom uw huis. 

Gezelschap en dagbesteding

germax-spelletjes

Vitaliteit

germax-vitaliteit